viernes, 16 de septiembre de 2011


ARRÒS AL CURRY 
PER MONTSE URETA ARIS

Ingredients: 
 300 gr. d'arròs 
200 gr. de pèsols 
100 gr. de bacon 
50   gr. de mantega 
Pebrot vermell (una llauneta petita) 
2 ous 
50 c.c. d´oli 
All i julivert 
100 grs. de formatge ratllat 
Una culleradeta de curry 

Preparació: 
Bulliu l'arròs uns 18 minuts, en abundant aigua salada, a mitja cocció poseu-hi una culleradeta escasa de curry, esbaldiu-lo amb aigua freda a raig d'aixeta i deixeu-lo en un colador. 
Bulliu els pèsols i reserveu-los. 
En una paella de mida grossa, feu una truita amb els dos ous i l'all i julivert tallat molt petit, la truita ha de queda molt primeta, en la mateixa paella fregireu la cansalada tallada petita, quan sigui rosseta i afegireu els següents ingredients: la truita i el pebrot vermell, tot tallat petit, els pèsols, la mantega i l'arròs. 
Ho remenareu per escalfar i per unir-ho bé, possareu el formatge ratllat a sobre i ho treureu del foc.  
Ho mantindreu tapat 5 minuts perquè amb l'escalfor el formatge es desfaci. Ja estarà a punt de servir. 

Procurem tenir sempre els ingredients d´aquest arròs a casa, així podrem improvitzar el plat sempre que ens vingui de gust.        


No hay comentarios:

Publicar un comentario