lunes, 24 de octubre de 2011

  MACARRONS AMB BACALLÀ 

PER MONTSE URETA ARIS

INGREDIENTS: 
 250 grms. de macarrons 
Una ceba (opcional) 
300 grms. de bacallà esqueixat 
Dues cullerada de salsa de tomàquet 
Olives sense pinyol 
Julivert 
Maionesa  

PROCEDIMENT:  
Dessaleu el bacallà. 
Bulliu la pasta, escorreu-la . Posseu-la en un bol. 
Feu una sofregida amb ceba, poseu-hi la salsa de tomàquet i el bacallà (que hem dessalat) ben escorregut, talleu-hi julivert per sobre i barrejeu-ho tot. Retireu-ho del foc. 
Aboque la sofregida a sobre els macarrons, les olives tallades i remeneu-ho . 
Abans de servir poseu-hi una capa de maionesa per sobre i julivert tallat molt fi. 

Es molt bo menjat a temperatura ambient o fred els dies de calor.  

La maionesa podeu fer-la amb mig gra d’all, amb una cullerada de suc 
de llimona o amb una cullerada de vinagreta. 
També podeu gratinar la maionesa al forn uns moments, abans de servir. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario