lunes, 24 de septiembre de 2012

ENTRANTS, EL MILLOR DE LA CUINA.



TORRADES DE FORMATGE AMB CONFITURA DE PEBROT

Ingredients:
½  terrina de formatge Philadelphia de 250 gr.
½ terrina de formatge Mascarpone.
Un pebrot vermell .
4 cullerades soperes de sucre.
4 cullerades soperes de vinagre de Mòdena.

Preparació:
Cal barrejar enèrgicament els dos formatges en un recipient i posar aquesta barreja en un recipient folrat amb paper film.
Aquesta barreja s’ha de fer unes hores abans d’anticipació i guardar a la nevera. Per exemple, si és per dinar, es pot fer la nit abans. Si és per sopar, es pot fer el mateix dia al matí.
Per fer la confitura el més important és tallar el pebrot en trossets molt petits. Per tenir una idea, han de quedar com els grans de la magrana. Es posa el pebrot fet a trossets en un cassó amb 4 cullerades soperes de sucre i 4 cullerades soperes de vinagre de Mòdena. Es deixa coure a foc mig sense tapar fins que agafi la consistència de confitura. La confitura també es pot fer el dia abans perquè s’ha de menjar freda.
Quan arribi el  moment de  menjar, s’ha de desemmotllar el formatge i retirar el film transparent. S’unten les torrades amb el formatge i la confitura es posa per sobre. És deliciós. Ja m’ho direu.

1 comentario:

  1. Mmmmmmmm.. això a aquestes hores del matí, abans d'esmorçar es una gran tentació.....

    ResponderEliminar