jueves, 11 de octubre de 2012

DEFENSEM EL DRET A CURSAR ESTUDIS SUPERIORS DELS NOSTRES FILLS I FILLES.



La setmana pròxima, els estudiants de tot l’estat, estan cridats a manifestar-se i fer vaga els dies 16, 17 i 18 d’octubre.
Suposo que tots els que teniu nens i joves escolaritzats estareu al cas de totes les retallades que, en l’àmbit de l’educació, pretén portar a terme el govern del PP amb la complicitat i el suport de CiU.
Les dades que dona el sindicat d’estudiants són molt aclaridores:

Creació de noves selectivitats econòmiques (pujada de taxes de fins a un 66% ).
 Acomiadament de més de 50.000 (sí, 50.000) professors en tot l’estat).
Imposició de tres revàlides (proves per seleccionar). Una a 6è de primària, una altra a 4rt. d’ESO i, una més a 2n. de Batxillerat.
Taxes de matricules de centenars d’euros als estudiants de Formació Professional.
La taxa de desocupació dels joves és del 50%.
Està clar que totes aquestes mides van en contra de la formació cultural i integral dels joves i hauríem de fer alguna cosa per evitar-ho.

Tots els que teniu nens i joves en edat escolar estigueu actius davant d’aquestes mobilitzacions. Feu veure als vostres fills la importància que els estudis tenen per la seva vida futura.

Us vull informar que la Confederació Espanyola d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes dona suport a la setmana de lluita que el Sindicat d’Estudiants ha convocat els dies 15 al 19 d’octubre i convoca a tots els pares a la vaga de pares el dia 18.

CEAPA considera que la gravísima situación actual demanda una respuesta contundente del alumnado y sus familias. Estamos ante un ataque sin precedentes a los derechos del alumnado y de las familias, con recortes salvajes en la educación española. Por ello realizará la semana del 15 al 19 de octubre una serie de actuaciones con el Sindicato de Estudiantes, que culminarán con una convocatoria a la huelga a los padres y madres para el jueves 18 de octubre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario