ARRÒS AL CURRY
PER MONTSE URETA ARIS
PER MONTSE URETA ARIS
Ingredients:
300 gr. d'arròs
200 gr. de pèsols
100 gr. de bacon
50 gr. de mantega
Pebrot vermell (una llauneta petita)
2 ous
50 c.c. d´oli
All i julivert
100 grs. de formatge ratllat
Una culleradeta de curry
Preparació:
Bulliu l'arròs uns 18 minuts, en abundant aigua salada, a mitja cocció poseu-hi una culleradeta escasa de curry, esbaldiu-lo amb aigua freda a raig d'aixeta i deixeu-lo en un colador.
Bulliu els pèsols i reserveu-los.
En una paella de mida grossa, feu una truita amb els dos ous i l'all i julivert tallat molt petit, la truita ha de queda molt primeta, en la mateixa paella fregireu la cansalada tallada petita, quan sigui rosseta i afegireu els següents ingredients: la truita i el pebrot vermell, tot tallat petit, els pèsols, la mantega i l'arròs.
Ho remenareu per escalfar i per unir-ho bé, possareu el formatge ratllat a sobre i ho treureu del foc.
Ho mantindreu tapat 5 minuts perquè amb l'escalfor el formatge es desfaci. Ja estarà a punt de servir.
Procurem tenir sempre els ingredients d´aquest arròs a casa, així podrem improvitzar el plat sempre que ens vingui de gust.
No hay comentarios:
Publicar un comentario