miércoles, 11 de julio de 2012

¡CONTENTO ME TIENEN!


CONSUMMATUM EST

Amb la poca vergonya que els caracteritza, avui, els polítics han dictat una nova sentència als treballadors i treballadores, a les aturades i els aturats, a les persones que són dependents d’altres per poder malviure.
Amb el fàstic i la falta de respecte que ens té acostumats, el Mariano ha anat desgranant, aquest matí, les mesures que s’hauran de seguir perquè els bancs puguin sortir endavant.
Vaig a mirar d'analitzar-ho finament:
Com es pot ser tan fill de puta per dictar que les persones que cuiden de les persones grans i malaltes cobrin un 10% menys? Un 10%  a descomptar dels 400 miserables euros que cobren. S’ha de ser fill de puta, o no?.
Com es pot ser tan fill de puta per treure, als familiars dels dependents, la seguretat social que cobraven com ajut per estar al costat dels seus familiars ancians o malalts? S’ha de ser fill de puta, o no?.
Com es pot ser tan fill de puta per fer que les persones grans garantitzin les seves cures amb la casa que, segurament, han aconseguit amb els estalvis de tota la seva vida? S’ha de ser fill de puta, o no?.
Com es pot ser tan fill de puta per dictar que els aturats, a partir dels is mesos d’atur, cobrin el 50% perquè així buscaran feina abans S’ha de ser fill de puta, o no?.
Aquests fills de puta es pensen que la gent disfruta de estar parada, de dependre, per la seva edat o de la seva malaltia.
I l’adjectiu serveix des d’el primer fins a l’últim diputat, del primer fins a l’últim conseller, perquè tots són iguals, TOTS.
Ells, fills de puta, la resta dels ciutadans, salvant honroses excepcions, covards. Covards per no sortir al carrer i treure’ls a puntades de peu de les seves poltrones que ells sí que defensen amb ungles i dents.
S’han de treure fora tots aquests pocasoltes que ens governen; tots els que viuen amb els impostos dels ciutadans  i no fan res pels demès. Hem de demanar la seva dimissió i canviar aquest sistema injust, que no funciona.
Si tots els que piulem i piulem ens manifestéssim amb els que sí ho fan i a sobre han d’escoltar les burles de bruixes con l’Esperança Aguirre, anirien més amb compte amb el que fan.

Ah!, això sí els empresaris, que són els més pobres del païs, s’els abaixarà un punt el que pagaven a la seguretat social per cada un dels seus treballadors. La seguretat social, perdrà 3 milions d’euros amb aquesta mida. Com deia el poeta: “¿No es pa cagarse en sus muertos?

No hay comentarios:

Publicar un comentario