Ja està aquí! Ja la tenim! Tal com haviem anunciat, la Montse Ureta ens envia la seva primera recepta. Com podreu comprovar és una recepta fàcil de fer, molt sana i molt saborosa.
AMANIDA TÈBIA DE BOLETS
Ingredients
Bolets variats
Ensiam variat
Formatge de cabra
Manera de fer-ho
Poses els bolets en una paella (sense descongelar). Quan veus que es comencen a desenganxar una mica i deixen l’aigua del congelat, els hi poses sal, hi afegeixes oli (de forma abundant), i una copa petita de conyac.
Tot això ho deixes fins que els bolets deixen anar tota la seva aigua i es consumeix tot el suc de manera que només li queda l’oli fregidet.
Poses l’amanida variada en un bol o una plata, li poses una mica de sal, vinagre i oli (poc), tires per sobre els bolets i l’oli d’haver-los fregit.
Ara se li afegeix el formatge de cabra al voltant dels bolets i ja està.
Com que és una amanida tèbia, els bolets els has de posar just en el moment de servir-la.
No hay comentarios:
Publicar un comentario