FLAM DE MATÓ
PER MONTSE URETA ARIS
INGREDIENTS:
Caramel de sucre (pels motlles)
100grs. de sucre
300 cl. de llet i 200 de nata líquida (es poden posar els 500 de llet només)
250 grs. de mató
1 sobre de cuajada Royal
PREPARACIÓ:
Escalfeu el forn a 180º.
En un pot poseu-hi el sobre de la cuajada, el mató, el sucre, la llet i la nata líquida i barregeu-lo tot.
Repartiu el caramel pel fons del motlles.
Ompliu els motlles amb els ingredients que heu triturat i poseu-los en una safata amb dos dits d’aigua per coure els flams al bany maria. La cocció durarà uns 30 minuts.
Deixeu-los refredar i guardeu-los a la nevera. Els heu de deixar reposar unes 6 hores abans de menjar-los.
Amb aquests ingredients en surten uns 8 motlles individuals.
FLAM DE MATÓ (sense coure al forn)
Feu una “cuajada” amb mig litre de llet seguint les instruccions del paquet. Quan ho retireu del foc, afegiu-hi el sucre i el mató. Barregeu amb el minipimer i aboqueu-ho en flameres o gots untats amb sucre caramel.
Deixeu refredar i poseu-ho a la nevera unes 6 hores perquè es cualli.
Si ho feu i no us agrada, m’ho dieu.
No hay comentarios:
Publicar un comentario