MACARRONS AMB BACALLÀ
PER MONTSE URETA ARIS
INGREDIENTS:
250 grms. de macarrons
Una ceba (opcional)
300 grms. de bacallà esqueixat
Dues cullerada de salsa de tomàquet
Olives sense pinyol
Julivert
Maionesa
PROCEDIMENT:
Dessaleu el bacallà.
Bulliu la pasta, escorreu-la bé. Posseu-la en un bol.
Feu una sofregida amb ceba, poseu-hi la salsa de tomàquet i el bacallà (que hem dessalat) ben escorregut, talleu-hi julivert per sobre i barrejeu-ho tot. Retireu-ho del foc.
Aboque la sofregida a sobre els macarrons, les olives tallades i remeneu-ho bé.
Abans de servir poseu-hi una capa de maionesa per sobre i julivert tallat molt fi.
Es molt bo menjat a temperatura ambient o fred els dies de calor.
La maionesa podeu fer-la amb mig gra d’all, amb una cullerada de suc
de llimona o amb una cullerada de vinagreta.
També podeu gratinar la maionesa al forn uns moments, abans de servir.
No hay comentarios:
Publicar un comentario