TORRADES DE FORMATGE AMB CONFITURA DE PEBROT
Ingredients:
½ terrina de formatge Philadelphia de 250 gr.
½
terrina de formatge Mascarpone.
Un
pebrot vermell .
4
cullerades soperes de sucre.
4
cullerades soperes de vinagre de Mòdena.
Preparació:
Cal barrejar enèrgicament els dos formatges en un
recipient i posar aquesta barreja en un recipient folrat amb paper film.
Aquesta barreja s’ha de fer unes hores abans
d’anticipació i guardar a la nevera. Per exemple, si és per dinar, es pot fer
la nit abans. Si és per sopar, es pot fer el mateix dia al matí.
Per fer la confitura el més important és tallar el
pebrot en trossets molt petits. Per tenir una idea, han de quedar com els grans
de la magrana. Es posa el pebrot fet a trossets en un cassó amb 4 cullerades
soperes de sucre i 4 cullerades soperes de vinagre de Mòdena. Es deixa coure a
foc mig sense tapar fins que agafi la consistència de confitura. La confitura
també es pot fer el dia abans perquè s’ha de menjar freda.
Quan arribi el
moment de menjar, s’ha de desemmotllar
el formatge i retirar el film transparent. S’unten les torrades amb el formatge
i la confitura es posa per sobre. És deliciós. Ja m’ho direu.
Mmmmmmmm.. això a aquestes hores del matí, abans d'esmorçar es una gran tentació.....
ResponderEliminar