COCA DE PORROS.
Estupefaents, perdó, Ingredients:
Una base de massa de pasta de full
1 porro gros tallat a juliana
2 ous
Formatge ratllat de la varietat que més agradi a
cadascú
Orenga
Sal i pebre negra ( optatiu)
Modus operandi:
Primer cal descongelar la massa de pasta de full i
punxar-la amb una forquilla. A continuació es talla la part blanca del porro a
juliana i es reserva. Batrem els ous i li afegirem sal, pebre i el formatge
ratllat ( unes tres cullerades soperes).
Fregirem el porro ben a poc a poc i quan ja
estigui fet tancarem al foc. De seguida li afegirem els ous i el formatge,
remourem ràpidament amb la cullera de fusta i, sense deixar que es cualli,
repartirem la barreja per sobre de la massa de pasta de full. Per sobre hi
posarem l’orenga i ho courem al forn uns 8 minuts per sobre i per sota. No ho
perdis de vista. Quan estigui dauradeta, la treus. Cal menjar-la tebiona.
La majoria dels qui han pres aquesta coca estan treballant, o, al menys, han dit que estaven colocats.
Venia en una caixa de flors de Colombia, per casualitat ?? te bona pinta la "coca"....
ResponderEliminar