martes, 24 de abril de 2012

CACA!!



A mi em perdonareu, però a mi la crida que ha fet la direcció del mossos d’esquadra perquè els ciutadans denunciïn  als violents del passat 29 de març, m’olora molt malament.
Què passa? No deien que eren escamots que tenien controlats? O era xuleria i ara no els poden agafar.
Què passa? Volen que els ciutadans entrin en una dinàmica de delació que pot portar a venjances?
Es que l’ innombrable  conseller d’interior ha vist les pelis del nazis i delators a la France ocupada i vol imital?
La sensació és que això va derivant cada vegada més cap a una societat policial que tan agrada als de CiU.
Que consti que tampoc m’agrada que es tanqui la frontera durant dues setmanes i es posi en situació d’ assetjament la ciutat de Barcelona amb motiu de la reunió del Banc Central Europeu (BCE) que es ¿celebrarà? el dia 3 de maig a Barcelona.
Se sap de cap ciutadà de Barcelona que hagi demanat aquesta reunió?
Perquè no la celebren al fons del mar, a on no arribaràn els  anti-sistema? (un dia parlarem del terme anti-sistema).
I, de pas, potser que algun magnat senti sensació d’ofeg i no pugui ser atès a la Seguretat Social perquè no és espanyol.
Insisteixo, tot això de la policia de Catalunya m’olora fatal.

1 comentario:

  1. "Para que la Justicia de Franco sea igual para todos, necesita y pide la colaboración de los buenos españoles. A la tarea complicada de hacer justicia en Barcelona y Cataluña, después de más de 30 meses de dominación anarcocomunista, deben cooperar todos los ciudadanos. Aquellos que tengan referencias exactas de injusticias cometidas por los hombres que durante todo el periodo de Companys han dispuesto a su capricho de las vidas y haciendas de las personas que no pudieron escapar del terror rojo, deben ponerlas en conocimiento de las autoridades competentes, puesto que de esta manera colaborarán eficazmente en la obra de justicia tan necesaria que actualmente se realiza en Cataluña. (…)
    Es necesario que todos cooperemos en la labor depuradora con el fin que la Justicia de Franco continúe siendo una de las bases principales del Nuevo Estado."

    La Vanguardia Española, 8 de febrero de 1939. p. 7

    vía http://bagdadcafebcn.tumblr.com/post/21782130612

    ResponderEliminar