jueves, 24 de noviembre de 2011

A MALA LECHE

El fet que el *Govern de Catalunya hagi anunciat l'endemà passat de l'eleccions una sèrie de mesures restrictives, no sabem si per fotre més al poble o per demostrar que sí són capaços d'estrènyer-nos més el coll perquè els mercats (per cert, mercat ve de Merkel?) estiguin contents, ha estat molt criticat per la premsa i els mitjans com una espècie de traïció.
Anem a veure: algú creu encara que els mitjans de comunicació critiquen al govern?
Jo tinc molt clar que els mitjans formen part del poder. Fan el seu joc, guanyen diners i poder i enganyen al poble fent-nos creure que estan aquí per denunciar les *fechorías dels governants.
Aquest últim anunci de retallades en les pagues extres dels funcionaris, pujar el preu de l'aigua, transport públic i universitats és el got que satisfà la gota. A mi em perdonareu, però el *tufillo *ultracapitalista fa olor de *pis de *porc. Però encara em fa olor pitjor que el *cap, ho dic sense segones, del *govern no tingui suficient personalitat per anunciar aquestes mesures personalment a tots els ciutadans. Com és costum, llancen el globus sonda i després van decorant les mesures perquè semblin menys dures.
Les declaracions que va fer ahir el *portaveu Francesc Homs, tampoc tenen desaprofitament. Per a mi, menyspreu total als treballadors i bones gents d'aquest puto país.
Esperem novetats.

2 comentarios:

  1. La "ley sinde" será aprobada a traición mañana mismo...

    http://www.elpais.com/articulo/cultura/Consejo/Estado/aprueba/dictamen/ley/Sinde/elpepucul/20111124elpepucul_7/Tes

    una ley que se ha demostrado inútil en varias ocasiones:

    http://www.youtube.com/watch?v=wFI2cNCH_sA

    ResponderEliminar
  2. Moltes retallades en segons quines coses, però de privilegics seus no se'n retallen cap els Fills de ....

    ResponderEliminar