viernes, 28 de agosto de 2009

BOTIGUES ESPECIALS PER A GENT ESPECIAL



Avui, estrurdinari. Us proposo botigues de Barcelona que, a més de ser molt antigues, venen productes dels que són fabricants i especialistes, pel que els seus models solen ser exclusius. Poden treure'ns d'algun apurillo a l'hora de fer regals originals.


PALACIO DEL JUGUETE Carrer dels Arcs, 8 (molt a prop de la catedral) www.palaciodeljuguete.net
Juguetería especialitzada en joguines antigues: soldats de plom, robots de corda, jocs de fusta, jocs de taula antics, etc.


MENKES Gran Via, 646 (entre Passeig de Gràcia i Pau Clarís. Prop de Plaça Catalunya)
www.menkes.es
Fundada en 1950, és una botiga de confecció de peces com faldilles, sabates, mantons i ventalls de flamenc. Disfresses, mascotes publicitàries, vestuari per a dansa i teatre. Lloguer de vestits d'etiqueta i noces. Confecció a mesura de vestits de gal·la i televisius. Articles de gimnàstica rítmica i confecció de calçat a mesura per a tot tipus d'activitats artístiques.


JOCS MALLART Jaume I, 17 (molt a prop de la Plaça Sant Jaume)
www.jocsmallart.com
Jocs d'escacs, de taula, d'enginy, de viatge, exòtics, jocs de jardí, cartes espanyoles, de poker, cartes de col·lecció, tarot, oracles i runas (són pedretes que les tires i segons com cauen doncs t'endevinen l'avenir), dominos, fitxers de poker...




BARRETS OBACH Carrer del Call, 2 (també molt a prop de la Plaça Sant Jaume)
Obach és una de les botigues mítiques de Barcelona, doncs des de 1924 es dediquen a la fabricació de barrets, gorres, boines, pamelas... Ara que es van a posar de moda, no l'oblideu. Fabriquen tant per a homes com per a dones.

Espero que gaudiu només amb visitar-les i passejar pels seus voltants.

No hay comentarios:

Publicar un comentario