martes, 15 de mayo de 2012

NO M'AGRADA, NI M'AGRADARÀ...


Considero denigrant que TV3 faci una marató per la pobresa.
Ja és prou vergonyós que en un país com Catalunya convisqui un alt percentatge de milionaris amb milers de persones que passen gana.
Però encara és més vergonyós que un govern permeti que això passi. Un govern format per milionaris que se les donen de fer-se amb milionaris de la resta de l’estat i de la UE.
Aquest govern penós, permet que la cadena de televisió pública, o sigui que mantenim tots els catalans amb els nostres impostos, faci una marató de 13 hores de duració.
Què mostraran? Professionals de l’ensenyament i de la Salut pública que han perdut el seu lloc de treball per les retallades? Nens que assisteixen a classe en barracons construïts pel govern de la generalitat? Gent gran que no tenen dret a la llei de dependència, anul·lada pràcticament pel govern? Joves sense feina? Joves sense ajuts per estudiar? Investigadors que han hagut d’abandonar investigacions sobre sida o càncer, entre d’altres?
L’altra pobresa, la veritable, la de la gent que passa gana cada dia, no mereix que se la humiliï  per tal que els presentadors de la TV3, llepaculs en la seva majoria del govern de torn, es llueixin i demostrin quan solidaris són.
Les persones que passen gana cada dia, que no poden pagar el lloguer de casa seva i els foten al carrer, que veuen que els seus fills, aviat no podran accedir a una sanitat i una educació pública de qualitat, NO VOLEN ALMOINES, volen justícia social.

És una vergonya que es faci servir la  precarietat de vida  i la necessitat de les persones per fer un espectacle. És injust.
Aquesta és la meva opinió. I la teva?

3 comentarios:

  1. Aporto aquest document que crec que pot ser interessant pel debat:

    La Marató per la pobresa: un exemple per entendre la dinàmica present i futura del capitalisme.

    http://www.setmanaridirecta.info/noticia/marato-pobresa-un-exemple-entendre-dinamica-present-futura-del-capitalisme

    ResponderEliminar
  2. Gràcies Oriol, m'ha agradat molt veure que hi ha gent que comparteix la meva opinió. L'article és molt bó.

    ResponderEliminar
  3. De acuerdo en todo contigo, Manuel... excepto en una cosa: ahora me entero que Catalunya es un país!!!!!!!! Tendré que repasarme la Constitución Española de nuevo, por si han cambiado el término de Comunidad Autónoma a países, o naciones, o Estados federados, o confederados etc...

    ResponderEliminar