jueves, 27 de septiembre de 2012

ENTRANTS, EL MILLOR DE LA CUINA (2)

A poc a poc van arribant receptes d'entrants fàcils de fer, però molt suculents. El nostre cuiner secret ens va enviant receptes encriptades i, quan les desxifro, em moro de gust i les poso aquí.

Avui:  MOUSSE DE BERBERETXOS


Ingredients:
   Una llauna de “berberetxos”.  
   ½ terrina de formatge Philadelphia
  2 pastanagues petites bullides

Preparació:
Es tritura amb el Minipimer el formatge, els berberetxos i les pastanagues. S’hi ha de posar el suc de la llauna però amb compte. Es millor anar afegint el suc si cal perquè ha de quedar consistent i no gaire líquid.
Amb aquesta mousse es poden untar torrades o bé omplir tartaletes petites.

1 comentario:

  1. Ostres !!! aixo si que es una recepta original i facil, d'aquelles que et "quedes" amb el personal.
    La probo aquest cap de setmana, segur. !!
    El vostre cuiner secret te cops amagats. Chapeaux !!

    ResponderEliminar