lunes, 10 de septiembre de 2012

JO NO VULL AQUESTA INDEPENDÈNCIA


Partint de la base de que estic a favor del dret d’autodeterminació de tots els pobles, però també de que el més important a qualsevol organització són les persones i, les persones amb més necessitats en primer lloc:
No és aquesta, al meu parer, la independència que necessita el poble català. La independència que demanen els partits actuals ens portaria més del mateix. Està promoguda per partits que han demostrat ser de dretes o molt d’acord amb els partits de tendència liberal (dretes). Tant CiU, actualment en el poder i retallant drets, com ERC, anteriorment en el poder, van ser el que van començar les retallades, no han fet cap moviment per defensar els drets del treballadors, jubilats, estudiants, dependents, malalts, etc., i ara s’apunten a demanar la independència. Per mi està claríssim que, una vegada que han vist que els seus amics de Madrid son més mentiders que ells, han decidit no repartir més el pastís de l’economia catalana amb ningú; tot per ells.
No crec que fos positiu que una Catalunya independent fos governada pels membres de la alta burgesia catalana.
A mi, al menys, no m’enganyaran. 

8 comentarios:

  1. Si me hubieses preguntado el jueves pasado, te te hubiese respondido que no me importaría la proclamación de la independencia catalana (aunque sólo fuese para perder de vista a según quién).
    Si lo hubieras hecho el viernes, mi respuesta hubiera sido estar a favor de la independencia de la independencia de Catalunya. Es decir: que us bombin a tots que yo me piro de aquí a la mínima que pueda.

    OJALÁ.

    ResponderEliminar
  2. Eso es lo que están consiguiendo esta panda de políticos hipócritas y aprovechados, que queramos perderlos de vista. Aunque hay más de una opción para conseguirlo. Me acojona pensar que en una Catalunya lliure gobernada por aquellos que reprimen con "extrema" dureza las manifestaciones del pueblo. No és aquesta la Catalunya independent que jo vull.

    ResponderEliminar
  3. Si la solución no es la independencia... Para el caso de que se lleve a cabo, habrá un nuevo gobierno corrupto, con políticos corruptos, con babosos corruptos. Habrá subgobiernos con gobernantes corruptos. Habrá delegaciones de esos subogiernos con delgados corruptos. En fin, la independencia será como "El Castillo" de Kafka, un querer y no poder, porque, mientras haya políticos, da igual ser independiente o no... ellos a sucar pan y el pueblo a padecerlo.

    ResponderEliminar
  4. Aquí os dejo esta dirección con un artículo muy interesante sobre lo que está pasando en Catalunya y España sobre el tema.
    http://blogs.publico.es/dominiopublico/5830/que-ocurre-en-catalunya-y-en-espana/

    ResponderEliminar
  5. Estoy harta de oir hablar de la "independencia de Catalunya" soy catalana y amo mi tierra y no soporto a los que se arropan bajo la estelada creiéndose mejores que los demás ,cuando realmente son todos unos totalitarios que no ven más allá ....porque si ellos dicen que los que no se sienten catalanes indepentitas en Cataluña se marchen yo les digo que ellos que no se sienten españoles en Cataluña se marchen tambíen fuera..porque señores estamos quieran o no en España.

    ResponderEliminar
  6. Gracias por tu aportación, anónima. Pero no te hartes de oír hablar, haz algo para que estos aprovechaos no nos engañen una vez más, no se aprovechen de la candidez de muchos miles de catalanes y consigan sus fines: oprimir a los trabajadores, de los que no dicen ni palabra en sus "encendidos" hipócritas discursos.

    ResponderEliminar
  7. Sóc catalana i estimo a Catalunya... I confio plenament en la nostra terra i el poble català. Però no vull la independència i molt menys en mans de l'Artur Mas. Té una actitud de dictador... pobres de nosaltres si seguim a les seves mans. Viurem una gran dictadura de nou. Primer eleccions anticipades i després ja veurem. Primer és el poble i les seves necessitats no les necessitats egocèntriques i narcisistes d'aquest senyor.

    ResponderEliminar