jueves, 20 de septiembre de 2012

VACILANDO EN LA COCINA



A ver si nos sale esta recetita que me pasa la Paños. Es un bocadito para quedarte con los invitados. Si te sale bien, te luces, si no, lo tiras y no se entera naide.


Se intitula "cruixent de parmesà i cansalada". En realitat es tracta de fer una piruleta.
Els ingredients només són 200grs. de formatge parmesà i la meitat o sigui, pels que només saben sumar, com el Mas, 100 grs. de cansalada fumada ( no fa falta que vagi cega, eh?)

Modus operandi:
Es ratlla el formatge parmesà, que quedi ben finet.
Pica, en trossets petits, la cansalada i posa-la en una paella que es cogui lentament fins que estigui doradeta i cruixent. Quan es trobi en aquestes condicions passa-la pel colador perquè deixi anar el greix i es vagi refredant.
Ara ve la part creativa: barreja el formatge ratllat (deixa una miqueta pel que et diré després) amb la cansalada procurant fer formes pirulitesques. Posa-les en la safata del forn amb paper de forn.
Ara col·loca l’extrem del pal d’una broqueta sobre cada una de les piruletes i afegeix en la unió una mica més de formatge perquè el pal s’enganxi bé a la piruleta.
Ara ja pots ficar la plata al forn, preescalfat a 160-180º C. Quan comencin a estar dauradetes treu-les del foc, deixa-les refredar i serveix amb un ampli somriure.

De nada!!

1 comentario:

  1. Jo puc donar fer de lo bo que esta !! l'he menjat !!!
    Gracies al Blogger per seguir donant de tant en tant alegries culinaries ja que de les altres n'anem "escasos".
    Felicitats !!

    ResponderEliminar