jueves, 12 de noviembre de 2009

GRÀCIES JOVENT!!




Ahir al migdia vaig veure, mentre dinava, un programa televisiu que em va deixar molt desanimat. Era a Tele5. El programa es diu Mujeres y hombres y viceversa. Diguem que parlaven (més aviat cridaven) uns homes i unes dones. No puc dir de què parlaven perque nomès es retreien coses mentre s'aixequecaven i s'amenaçaven. Ja he dit que vaig quedar desanimat. És trist veure com a una hora que hi ha jovent a casa les cadenes de TV emeten programes tan poc edificants.
Sort que a la nit vaig rebre l'antídot a TV3.
Era el programa BANDA AMPLA. Un grup HETEROGENI de joves parlava, respectant escrupolosament la paraula de l'altre, de la vida fa 20 anys, del present, del futur.
Sí, ja sé, em direu que eren joves escollits, universitaris, pertanyents a plataformes de joves, però eren joves i exposaven les seves opinions, les seves idees expressant-se amb claredat i precisió.
No estaven d'acord en moltes coses, però defensaven les seves opinions amb LA PARAULA.
Si voleu veure un video dels joves que van participar en el debat mireu aquesta adreça:

http://www.tv3.cat/bandaampla

Em vaig anar a dormir molt animat.
GRÀCIES JOVENT.

1 comentario:

  1. Bé, volia comentar que és molt gratificant haver pogut gaudir d'una tv amb Barrio Sésamo ( dient-te com fer el 2 ) o La bola de cristal (introduint-te a la música i l'art ). Ara en hores de màxima audiència només insults, descalificacions i humiliacions als altres (disculpes pels accents mal col·locats, s'accepeten correccions). Ara que la gent de la meva generació, començem a ser el motor del país, ens toca redireccionar això.
    Salutacions

    ResponderEliminar