lunes, 25 de abril de 2011

CANELONS DE PEIX 
PER MONTSE URETA ARIS
Aquesta recepta és una mica més elaborada que les anteriors i, potser, trigarem una mica més a fer-la, però és per quan volguem quedar bé amb els convidats. Si mireu la presentació a la foto estareu d'acord amb mi que la Montse és una mestra, també a la cuina.

INGREDIENTS:

20  plaques de canelons
Una escalònia i una ceba petita
100 grms. de lluç (sense pell ni espines)
100 grms. de rap (sense pell ni espines)
150 grms. de gambes
Una cullerada de brandy
Una culleradeta de salsa de tomàquet concentrat

Manera de fer-ho:

Bullir les espines del peix per aconseguir 200 c.c. de fumet.
En una paella amb oli i mantega sofregir la ceba i l´escalònia ratllada, quan comenci a agafar color, saltejar a foc viu el lluç i el rap tallat petit. Retirar Saltejar les gambes uns minuts posar-hi el brandy, flamejar, pelar-les i tallar-les petites.
En la mateixa paella coure uns minuts els caps i les pells de les gambes amb els 200 c.c. de fumet apretant-ho bé per treure’n el suc. Colar.
Ajuntar tot el peix, la salsa de tomàquet, el suquet obtingut de les gambes i unir bé, afegir un raig de bexamel per amorossir.

Salsa bexamel
500 c.c. de llet
30 grms. de mantega
20 grms. de farina
Formatge ratllat
Sal, pebre, nou moscada

Desfer la mantega, posar la farina, coure, afegir la llet i deixar coure 4 o 5 minuts perquè espesseixi, sal, pebre blanc i nou moscada.
Muntar la lassanya, a sobre, formatge ratllat (gruyere, parmesà, mimolette…)  trossets de mantega i gratinar.


SÓN BONISSIMS!!!!!  SE’LS MENGEN FINS HI TOT ELS QUE NO ELS AGRADA EL PEIX.

No hay comentarios:

Publicar un comentario