miércoles, 20 de abril de 2011


CREMA DE CARBASSA I CREMA DE PÈSOLS

PER MONTSE URETA ARIS

Ingredients per 4 persones

250 grs. De carbassa
250 grs. de pèsols congelats
Una ceba
Un tetrabrik de 250 grs. de nata líquida
600cc. d’aigua

Manera de fer-ho

Bulliu els 250 grs. de carbassa pelada i tallada en 300 cc. d’aigua durant uns 10 minuts.
Bulliu els 250 grs. de pèsols en 300 cc. d’aigua durant 10 minuts.
Sofregiu la ceba tallada a dauets molt petits.
Tritureu la carbassa bullida amb la meitat de la ceba i afegiu-hi dues cullerades de nata líquida.
Tritureu els pèsols bullits amb la resta de la ceba i afegiu-hi dues cullerades de nata líquida.
Ompliu una gerreta amb cada crema (una amb cada una) i aboqueu-ho alhora (una a la mà dreta i l’altre a la mà esquerra) en plats fondos o soperetes individuals, fent que hi quedi cada meitat d’un color diferent.
A sobre la crema de carbassa poseu-hi  pernil picadet i a sobre la de pèsols parmesà ratllat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario