lunes, 18 de abril de 2011

                                             PER MONTSE URETA ARIS


Ja està aquí! Ja la tenim! Tal com haviem anunciat, la Montse Ureta ens envia la seva primera recepta. Com podreu comprovar és una recepta fàcil de fer, molt sana i molt saborosa.


AMANIDA TÈBIA DE BOLETS


Ingredients
Bolets variats
Ensiam variat
Formatge de cabra

Manera de fer-ho
 Compres bolets variats congelats (jo els compro al Mercadona). Per que us feu una idea, uns 200 grs. per la amanida.
Poses els bolets en una paella (sense descongelar). Quan veus que es comencen a desenganxar una mica i deixen l’aigua del congelat, els hi poses sal, hi afegeixes oli (de forma abundant), i una copa petita de conyac.
Tot això ho deixes fins que els bolets deixen anar tota la seva aigua i es consumeix tot el suc de manera que només li queda l’oli fregidet.
Poses l’amanida variada en un bol o una plata, li poses una mica de sal, vinagre i oli (poc), tires per sobre els bolets i l’oli d’haver-los fregit.
Ara se li afegeix el formatge de cabra al voltant dels bolets i ja està.
Com que és una amanida tèbia, els bolets els has de posar just en el moment de servir-la.

No hay comentarios:

Publicar un comentario